+36-30-856-5879 info@viragzoom.hu

Alkoss

Művészetterápia csoport

Útkereső csoport

közösség

segítség

csoport

8 alkalmas Útkereső személyes csoport szerda esténként.

Új alkotó önismereti kurzus indul, melyben feltérképezzük önmagunkat és felismerhetjük erőforrásainkat. A teremtő hétköznapok és hétvégék rohanó váltakozásban, sokszor épp önmagunkra nem jut idő, pedig érezzük, hogy szükséges lenne. A csoportban kikapcsolódhatunk, feltöltődhetünk és rekreáció mellett lehetőséget kapunk arra, hogy ebben a biztonságos térben szabadon felfedezzük a bennünk rejlő minőségeket, és a csoporttagok segítségével ráláthatunk ennek sokszínűségére, előnyeire.

A csoportban művészetterápiás és Art coaching technikákat is használunk. Mindig az éppen oda illő, legjobban segítő technikát alkalmazzuk. Így, a saját egyedi, kiteljesedésünk potenciálját lelhetjük meg.

Itt jelentkezhetsz az útkereső csoport foglalkozásra.

Töltsd ki az űrlapot és visszahívlak

A csoport létszáma most betellt, nem tudok több jelentkezőt fogadni.

Iratkozz fel hírlevelemre, figyeld értesítéseimet a következő csoportok kapcsán.

Útkereső csoport

Jelentkezz útkereső online csoportomra, ha szeretnéd megismerni művészetterápiás módszeremet és szeretnél megismerkedni éned egy másik, mélyebb valóságával…

BELSŐ – KÜLSŐ KAPCSOLÓDÁS

A megoldásainkat önmagunkban találjuk. Művészetterápiás csoportfoglalkozáson az alkotások arra inspirálnak, hogy befelé figyeljünk, önmagunkkal dolgozunk, egyéni, belsőmunka is folyik.

Majd a megbeszélések alatt a csoporttagok adnak ítélkezésmentes visszajelzést, így a körülöttünk levők szemével is rápillanthatunk magunkra, ami önmagunk, és kapcsolataink megértését is támogatja.

útkereső csoport kapcsolódás
útkereső szelíd

SZELÍD MÓDSZER

Művészetterápia egy szelíd módszer, mindenkinek az jön szembe, amire éppen abban az élethelyzetben szüksége van, és amit meg is tud dolgozni, mindezt a lehető leggyengédebb módon.

Védett, biztonságos térben, gyengéden, mégis hatékonyan „edződünk”, érhetünk el sikereket, majd a megszerezett tapasztalatot az életben is kamatoztathatjuk.

TERMÉSZETES ÁRAMLÁS

Az alkotás témái között fontos szerepet kap a természetet, melyben egyszerre van jelen az állandóság és a változás. A természettel való változás, segít a folyamataink megélésében.

A művészetterápia által elindul a külső és belső kommunikáció, a megfigyelt és megalkotott képek, támogatják a lelki dinamika újra szerveződését, a természetes belső áramlást.

útkereső áramlás

Gyere és próbáld ki milyen is egy művészetterápiás beszélgetés!

Az első alkalom: október 26. 18:00 – 19.40

8 héten keresztül minden szerdán este találkozunk, az alkalmak 100 percesek. Minden alakom egy – egy technika és téma ami, közelebb visz önmagadhoz. Végig figyelmet, támogatást és jó társaságot kapsz.

Közös igény esetén a csoport, folytatódhat és átalakulhat Belső forrás csoporttá.

Csoportlétszám: minimum 4 fő, maximum 7 fő – állandó csoporttagok

Helyszín: Budapest, XI. ker. Bartók Béla út

Célcsoport: felnőttek

A csoport mentálisan egészséges embereknek szól.

Komplex művészetterápiás eszközök segítségével, alkotásokon, képeken, mozdulatokon, zenén, íráson keresztül közelítjük meg belső élményeinket, történéseinket, és főleg beszélgetünk, figyelünk magunkra és másokra.

Nem szükséges, művészi jártasság, vagy tehetség. Nem cél, hogy szépet alkossunk, mert az elvárások nélküli, szabad alkotásban, megélhetjük az önkifejezés szépségeit.

útkereső csoport
útkereső csoport
útkereső
útkereső csoport

Mennyibe kerül

Garancia:

Ha az első alkalom után úgy érzed, mégsem neked való, akkor a befizetett összeget visszafizetem.

Szeretettel várok mindenkit csoportos alkotásra és beszélgetésre önmagunkról, kapcsolódásainkról, a világ dolgairól. Tapasztalataim szerint, a 8 hét alatt magadba fektetett munka, bőségesen megtérül. A gyakorlatok és a csoport inspirációja lehetőséget ad arra, hogy megújulj, elindulj a saját utadon, tovább lépj, – amire épp szükséged van. A felismert, valós értékeid megismerése önbizalmat, és alkotóerőt ad, a megvalósításhoz.

Miért jó művészetterápiás csoportba járni?

– amit mások mondtak

 • Fejlődés, ahogy nekem jó
 • Egyszerűen jó, szabadon alkotni
 • Önmagam lehetek
 • Előtte nem is gondoltam ennyi érték rejlik bennem
 • Biztonságos, itt nyugodtan elmondhatom, ami bennem van
 • Valódi kapcsolat magammal és másokkal
 • Alkotás közben teljesen ki tudok kapcsolni
 • Külső nézőpontokat kapok magamról
 • Jó emberekkel, jó lenni
 • Mindig valami érdekes vár rám
 • Feltölt
 • Inspirál

Próbáld ki!

Szeretettel várlak a csoportban

Poór Titanilla – Komplex művészetterapeuta és Mentálhigiénés szakember

2013-ban kerültem szoros kapcsolatba a művészetterápiával. Mondhatom, hogy első látásra szerelem volt. Önmagam megismerésében és a segítő énem kibontakoztatásában is támogatott.

Itt bővebben olvashatsz Rólam.

MŰVÉSZET

Lépj velem kapcsolatba

ingyenes-szakmai-konzultacio

You have Successfully Subscribed!