+36-30-856-5879 info@viragzoom.hu

Egyéni

Egyéni konzultáció

magánóra

+36-30-856-5879

info@viragzoom.hu

Miért

Miért érdemes egyéni beszélgetést választanod

Mert csak rád koncentrálunk, 100% -ban a Te időd.

A beszélgetések során feltérképezzük jelen helyzetedet, mik okoznak nehézségeket, mik a fő gondolatok, amik foglalkoztatnak. Megnézzük milyen megoldási stratégiákat használsz, és milyen erőforrásokkal rendelkezel.

Megnézzük azt is, hova szeretnél eljutni, és együtt dogozunk a vágyott javuláson, reális cél elérésén. Főleg beszélgetni fogunk, és megajánlok művészetterápiás eszközöket, ami épp a folyamatban a leghatékonyabban segít, illetve neked a legszimpatikusabb. Mivel a folyamat rólad szól, csak azzal foglalkozunk, ami neked a legjobb.

Az első egy- két alkalom során ismerkedünk, összehangolódunk, és ha mindketten úgy érezzük, illeszkedünk egymással, akkor elkezdjük a közös munkát. Heti, esetleg kétheti rendszerességgel találkozunk online vagy személyesen a XI. kerületben a Bartók Béla úton (igény esetén más helyszínen). Az alkalmak 55 percesek, végig Rád figyelek. Megsegíthetjük a folyamatot alkalmak között elkészíthető házi feladatokkal, ami nem kötelesség, hanem lehetőség. Ahogy haladunk mindig ránézünk hol is tartunk, mi változott, mi került előtérbe, így rugalmasan tudunk módosítani. Megnézzük mi visz a leghatékonyabban és a legkomfortosabban a célod felé.

egyéni tanácsadás Titanilla

Óradíj

Egyéni művészetterápiás és mentálhigiénés konzultáció óradíja:

12.000 Ft /óra

Itt jelentkezhetsz,

egyéni mentálhigiénés és művészetterápiás konzultációra

Töltsd ki az űrlapot és visszahívlak

6 + 1 =

Alkoss

Kezdhetjük?

Várlak egyéni konzultációmon

ingyenes-szakmai-konzultacio

You have Successfully Subscribed!