+36-30-856-5879 info@viragzoom.hu

Mit üzen a lelked?

Művészetterápiás est

 

Tarts velünk és Poór Titanilla komplex művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember vezetésével tapasztald meg az alkotás örömét.

Helyszín: 1053 Veres Pálné u. 12., Scruton VP
Időpont: 2023. 10.03., kedd 18:00

ingyenes est

Mit üzen a lelked? Művészetterápiás est

Újfajta alkotó önismereti lehetőség mindenkinek.

Mindenki közelebb kerülhet önmagához, másokhoz, és átélheti a „világunk” megalkotásának örömét. Kreatív önkifejezési technikát használunk, melyhez nem szükséges semmilyen művészi tehetség vagy jártasság, a cél maga az alkotás élménye és az ezen keresztül megnyilvánuló tapasztalat.
A művészi eszközzel való munka beindítja a kreativitást, újfajta gondolkodásra ösztönöz, rugalmasságot, sikerélményt ad, megtapasztalható egy új helyzetben a kompetencia élménye. Továbbá felismerhetővé válnak a saját erőforrások és a saját megoldások, ami egy harmonikusabb életet tesz lehetővé.

Tartsatok velünk és Poór Titanilla komplex művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember vezetésével tapasztaljátok meg az alkotás örömét.

Helyszín: 1053 Veres Pálné u. 12., Scruton VP
Időpont: 2023. 10.03., kedd 18:00

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg! A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Jelentkezés lehetősége

Tudtad, hogy a művészetterápia az egyik legjobb Önismeret fejlesztő lehetőség?

Ha nem hiszed, járj utána 🙂

Virágzoom logo
ingyenes-szakmai-konzultacio

You have Successfully Subscribed!