+36-30-856-5879 info@viragzoom.hu

Alkoss

Művészetterápia

csoport

Anya csoport

közösség

segítség

csoport

Anya-csoport

Jelentkezz rendszeres online csoportomba, ha szeretnéd megismerni művészetterápiás módszeremet és szeretnél megismerkedni éned egy másik, mélyebb valóságával…

Anya csoport – Alkotó kör Anyáknak és Apáknak

Arra vágysz, hogy a lehető legjobban éld meg az Anyaságot?

Szeretnél jó lenni a szerepeidben? Boldog családban élni?

Mindezt úgy, hogy Te is jól érzed magad?

Vágysz valamire, ahol ezeket megtudhatod, és jó lenne, ha még érdekes is lenne?

Az Anyaság nehéz, amikor könnyű akkor is. És nagyon értékes! A gyerekszületés egy család életében új helyzet, még második vagy többedik gyereknél is, szaknyelvben ezt az életszakaszt normatív krízisnek hívatják. Igen, ez egy változásokkal teli időszak, keresésekkel, kudarcokkal és újabb keresésekkel. A kapcsolatok is megváltoznak, szinte minden területen új dolgokat kell megtanulni, alkalmazkodni. Mintha kihúzták volna a lábad alól a talajt. A párkapcsolat is átalakul, férj és felségből, az idő nagy részében, apa és anya lesz. Szerencse kérdése is, hogy a baráti kapcsolatok, hogyan alakulnak, sokan teljesen elszigetelve élnek, vagy csak kevés igazi támogató kapcsolata marad fenn. A krízis kínai jele egyrészt veszélyt jelent, másrészt lehetőséget is.

Anyaság egy önismeretiút amiben életed legértékesebb kincseire találsz.

Anyaként úgy érzed egyedül maradtál?

Olyan mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél?

Olyan felnőtt kapcsolatokat keresel, akik megértenek és támogatnak?

Nem szeretsz, nincs időd, ismerkedni?

Semmire sincs időd, csak tornyosulnak a feladatok és sose jutsz ki belőle?

Anyaként sok a teendő, a végére se lehet érni. Sok új dolgot kell megtanulni, és sok a monoton feladat is, amit meg kell csinálni. Elfáradni ér! Sok nehéz és ellentmondásos érzés is megjelenik az Anyaságban, ez természetes, már szakirodalma van az Anyai kiégésnek. Mégis a köztudatban az van, hogy: csak otthon ül púder illatú csillámporban, mit csinál otthon egész nap?

Ez az aranyos videó jól szemlélteti hova is tűnik el az Anyák életében az idő:

Miért érdemes csatlakoznod az Anya csoporthoz?

Magadra már azt gondolod, nem is lehet időd?

Félsz, hogy kellemetlen, a nehézségekről beszélni?

Imádod az Anyaságot, mégis vágysz a sokszínű éned többi részének megélésére?

Az elnyomott rossz érzések csak blokkokhoz, szomorúsághoz vezetnek. Kibeszélve, megbeszélve átalakítható, átkeretezhető, és másnak is vannak, ez nagyon megnyugtató. Virágzoom Anya csoportban, a társak és a színes eszközök is a segítőid. Az Anyakörök támogatást, megértés adnak, ami alapvető szükséglet, és ez egészül ki az alkotás örömével. Művészetterápiás, artcoachig és mentálhigiénés segítő eszközöket válogatok az alkalmakra, mindig a legmegfelelőbbet.

A mesékben a Hős, amikor elindul élete nagy kalandjára, útközben különböző eszközöket kap, amivel megtudja oldani az előtte álló feladatokat. A csoportban különböző alkotó tevékenységek közül választom ki, mindig a témákhoz illően a leghasznosabbat, „mágikus tárgyként” használhatod ezeket az eszközöket, a „mesédben” ahol Te vagy a hős, a csoporttagok pedig a segítőid. Sőt nem csak megkapod az eszközöket, hanem ki is próbálhatod egy biztonságos térben.

Hogyan csatlakozhatsz az anya csoporthoz

A csoportok nyitottak, bárki bármikor csatlakozhat. Sok szeretettel várok Anyákat a csoportban, és nagyon örülünk Apáknak is, ha Neked csak úgy oldható meg, lehet babával, gyerekkel is csatlakozni. Biztonságos térben beszélgetni, alkotni, történeteket hallgatni, magunkba nézni, akár csak jelen lenni.

Helyszín: Otthonod kényelme, online a Zoom felületén találkozunk, ami pár kattintással könnyen elérhető

A csoport mentálisan egészséges embereknek szól

Nem szükséges, művészi jártasság, vagy tehetség. Hagyományos művészetterápiás eszközökön felül, mint például mese, érdekes idézet, ceruza, színes ceruza, kréta, toll, szoborba állás, mozdulat, zenehallgatás, használunk asszociációs kártyákat: MotherNature, Anya szervíz kártyákat, CoachKártyák, Kártyavárium, OH-kártyák szinte teljes tárházát.

Csoport időpontja: kéthetente, minden páros, csütörtökön 14 óra

Az alkalmak 75 percesek, ez a csoport igényektől és létszámtól is függ

Első alakom: 2022 február 24.

Csoportvezető: Poór Titanilla 5 gyerekes anya, komlpex művészetterapeuta, mentálhigiénés hallgató

Az aktuális Zoom linket és a hozzátartozó jelszót, amivel csatlakozni lehet a csoporthoz, minden alkalom előtt kiteszem zárt facebook csoportban itt csatlakozhatsz a csoporthoz KATT https://www.facebook.com/groups/2387712171527627

(igény estén e-mail-ben küldöm)

Ha megkeresel jelentkezési űrlapomon, küldöm a Zoom linket és az emlékeztetőt 🙂

A világ legjobb helyéről az otthonod kényelméből új ablakot kapsz egy mese kertre, ahol találkozhatsz a segítőiddel, és megannyi érdekes felfedezni valóval.

Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon! Megérdemled, hogy ebből a lehető legtöbb pillanatot kiélvezz. Anya jól van, a család is jól van. A lehető legtöbb jót azzal teszed, ha magadért is teszel. Lehetőséget teremtesz egy minőségi életre, szerető családra, meghitt párkapcsolatra, kiteljesedésre. Közhely, de a gyerek tényleg gyorsan nőnek. A csoportban újfajta gondolkodást tanulhatsz, amitől gyorsabban és könnyebben juthatsz el a megoldásodig.

Támogatást és sikerélményt kapsz, amitől magabiztosabbá válsz. A kreativitástól nem lesz könnyű az Anyaság, Te leszel könnyed! Megtanulod a nehéz feladatokat jól kezelni, suhanhatsz az Anyaság színpadán, mint a táncos, aki bár elképesztő mozdulatokat végez, mégis szárnyal.

Áraim

Itt jelentkezhetsz anya-csoport foglalkozásra.

Töltsd ki az űrlapot és visszahívlak

Anya-csoport

Kezdés: 2022 február 24.

Helyszín: Otthonod kényelme

Online a Zoom felületén találkozunk, ami pár kattintással könnyen elérhető

Csoport időpontja: kéthetente, minden páros, csütörtökön 14 óra

Az alkalmak 75 percesek, ez a csoport igényektől is függ

Első alakom: 2022 február 24.

Ingyenes Anyai erőforrás felfedező mini-tréning >>>

5 nap, napi 5 perc a boldogságért…

Az erőforrás felfedező mini-tréninghez többféle eszközből válogattam, művészetterápia, artcoaching és mentálhigiénés segítő feladatok közül ajánlok.

Egyes gyakorlatokat elvégezheted többször is, akár a heti rutinod részévé is teheted. A feladatokba akkor kezdj bele, amikor van nyugodt 5 perced.

KÉRD INGYENES MINI-KURZUSOMAT ITT >>>

Alkoss

MŰVÉSZET

Lépj velem kapcsolatba

ingyenes-szakmai-konzultacio

You have Successfully Subscribed!